Dreen Elegance - Voor een luxe uitstraling

Een mooie en droge dakbestrating met een luxe uitstraling? Dankzij de moderne Dreen®Elegance tegels kunt u genieten van een stijlvol dakterras als middelpunt van het buitenleven. Makkelijk in onderhoud met een duurzame, gelijkmatige waterafvoer.

Een dakterras is vaak een verlenging van de woonkamer en middelpunt van het buitenleven. Kortom, een stijlvol dakterras dat sfeer uitstraalt. De Dreen® Elegance is voorzien van een speciale coating, die een vorstbestendigheid van 10 jaar garandeert. Garantie voor een schitterend dakterras.

Drainerend daktegelsysteem
Het hoogwaardig dakbestratingssysteem van Zoontjens is nu ook uitvoerbaar met Dreen® Elegance.  De ruimte onder de tegels en de ruimte tussen de tegels zorgen voor een duurzame en gelijkmatige waterafvoer. Met dit systeem ontstaat een goede beluchting van het dak en altijd een droog oppervlak.

Vuilbestendig
Dankzij de speciale coating kunnen mos, plantenresten en ander vuil zich niet vasthechten of in een Dreen® Elegance doordringen. Ook vet of olie niet. Barbecues, vuile voeten en verjaardagsfeestjes met hapjes en drankjes zijn geen probleem op een Dreen® Elegance dakterras. De coating is speciaal ontwikkeld voor eenvoudig onderhoud.

Fraaie kleuren en deklagen
Dreen® Elegance is direct uit voorraad leverbaar in diverse kleuren en deklagen.