Smartply Constructieplaat

Productbeschrijving

SmartPly OSB 2 is een hoogwaardige constructieplaat geschikt voor dragende toepassingen in een droog klimaat (relatieve luchtvochtigheid < 65%) zoals vloeren, scheidingswanden en de binnenzijde van dakconstructies. SmartPly OSB 3 is een hoogwaardige constructieplaat geschikt voor dragende toepassingen in een vochtig klimaat (relatieve luchtvochtigheid < 80%) zoals vloeren, scheidingswanden in bijvoorbeeld badkamers en keukens, aan de bovenzijde van dakconstructies en in binnenspouwbladen. SmartPly-platen zijn leverbaar met rechte kanten en tong & groef-uitvoering.

Verwerking

SmartPly 2 en 3

SmartPly-platen zijn vrij van structurele gebreken en zeer eenvoudig te zagen, groeven, frezen, schaven, boren en lijmen. De SmartPly OSB-platen kunnen, in het belang van uw constructieve toepassingen, tot 10 mm van de kant en zonder te splijten worden gespijkerd. SmartPly 3 wordt geproduceerd met formaldehydevrije lijmen.

De zijden van gekantrechte platen moeten voor alle toepassingen volledig ondersteund worden. De aanbevolen legrichting en de SmartPly-stempel staan duidelijk op de onderkant van de SmartPly-platen. De korte zijden van platen met T&G moeten volledig door een draagbalk worden ondersteund. Dit geldt voor T&G 2 en T&G 4.

Voor verdere informatie met betrekking tot de verwerking van SmartPly-producten kunt u vragen naar de nieuwe SmartPly brochures bij uw lokale Bouwcenter vestiging.

Garanties

  • KOMO®
  • NEN-EN 120
  • CE2+
  • FSC.

Naar boven