Eindsprint nieuwbouw BC Concordia Urk

Eindsprint nieuwbouw Bouwcenter Concordia Urk

URK – Slechts een paar maanden geleden startte Bouwcenter Concordia Urk met de bouw van een nieuwe vestiging aan de Pampus in Urk. Ondertussen staat het pand, is de vloer gestort en is begonnen met de afwerking en inrichting.

De hout- en bouwmaterialenhandel is na zes jaar uit haar voegen gegroeid. De plannen voor nieuwbouw kwamen in een stroomversnelling na de overname door Bouwcenter Concordia in 2017. Het nieuwe pand wordt direct naast het huidige pand van Bouwcenter Concordia Urk gerealiseerd.

Het nieuwe pand heeft een grote drive-in-hal, wat de toegankelijkheid en het gemak voor de klant ten goede komt. De klanten kunnen met auto en kar de hal inrijden en direct opladen wat ze nodig hebben. Er komt een vernieuwde bouwshop voor klein afhaalmateriaal, waarmee het assortiment ook flink wordt uitgebreid. Ook komt er een inforuimte, waar presentaties, trainingen en informatieavonden voor klanten kunnen worden gehouden.

De feestelijke opening van BC Concordia Urk staat gepland op vrijdag 5 april 2019.

Bouwcenter Concordia is dé leverancier voor alle hout- en bouwmaterialen, voor zowel de professionele verwerker als de particulier. Concordia heeft naast Urk vestigingen in Meppel, Hoogeveen, Dedemsvaart, Dieverbrug, Steenwijk, Heerenveen, Roden, Genemuiden, Grijpskerk, Dronten en Elburg.